PUHUUKO VIHERPEUKALO SINULLEKIN?


Kun kevät kertoo tulostaan, minut valtaa Viherpeukalo. Se (hän?) haluaa istuttaa jokaiseen mahdolliseen ruukkuun ja näkyvään multaan jotain. Siemeniä ja taimia. Oikeastaan mitä tahansa, kunhan on toivoa vihertävästä kasvustosta. Pesen vaaseja ja kukkaruukkuja, jynssään mehutölkkejä ja raivaan pois kukkalaatikoiden mullasta törröttävää vanhaa kasvustoa. Puhdistan ja pöyhin sisäisen Viherpeukaloni ohjeiden mukaan. Keväälle on luotava otollinen alusta, se sanoo painokkaasti.

Teen saman myös keholleni ja kodilleni koska olen oppinut, että mitään uutta ei mahdu kasvamaan sisälläni ellen tee sille tilaa. Enhän  yritä istuttaa taimia jo täpötäyteen ruukkuun tai kylvää siemeniä multaan, joka on täynnä rikkaruohoja. Kevät ansaitsee mahdollisuuden herätä eloon ilman, että sen täytyy taistella otollisesta maaperästä, kasvuympäristöstä. Se tarvitsee puhtautta, tilaa ja ravinteita.

Siksi pidän DETOX- iltani torstaina 17.3. Kevätpuhdistus- ohjelmani idea on se, että luon keväälle parhaan mahdollisuuden luovuttaa uskomaton energiansa käyttöömme. Raikas, iloinen, toivoa täynnä - sellaista energiaa me kaikki ansaitsemme, vai mitä?  Saat helppoja ja aidosti toimivia keinoja tehdä juuri se, mistä tässä vaahtoan. Eli luoda keväälle mahdollisuus virota sisälläsi ja kasvattaa hurmaava energia kukoistukseen. Tervetuloa iloiseen iltaan!

Ilmoittaudu info@namaste.fi ja hyödynnä viime hetken tarjousta: Kaksi yhden hinnalla ( molemmat nimet tarvitaan ilmoittautuessa).
Illassa saat myös lahjaksi ihastuttavan HUONEENTAULUN.

                                                    TUTUSTU ESITTEESEEN!

Lue lisää aiheesta aikaisemmista postauksistani:

KUTSU KEVÄT LUOKSESIl

OLETKO VALMIS?


Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.