Hyvyys kantaa ja rakkaus voittaa!

Halusin tälle sivulle ensimmäiseksi kuvan teistä upeista ihmisistä, jotka olette innoittaneet minut blogin tekoon. Kiitos kuuluu teille. Minulla on ollut ilo ja kunnia puhua yli 40 vuoden ajan ( se on kyllä ällistyttävän pitkä aika!) tuhansille ihmisille kaikesta, mikä liittyy hyvän ja luonnonmukaiseen elämään. Sydämestäni voin sanoa, että olen edelleen valtavan innostunut. Haluan olla matkaoppaana parempaan arkeen. Annan ohjeita, vinkkejä ja ihan suoranaisia reseptejäkin siihen, kuinka me voimme muuttaa olomme paremmaksi, mielemme keveämmäksi ja ihmissuhteet rakkauden värittämiksi.
Olen erityisen kiinnostunut siitä, miten ohjata ihmisiä tekemään muutoksen niin, että se on kestävä ja lempeä. Elämäntaparemontin ei tarvitse olla itkua, rääkkiä ja epäonnistumisia.
Rakkaus on ainoa kestävä ja tosi asia tässä maailmassa. Se värittäköön kaikkea, mitä tänne blogiini laitan.
Kiitos, kun luet tätä blogia.
Kiitos, kun kommentoit kauniisti ja kannustavasti.
Kiitos, kun levität hyvää. Kiitos!
Lämmöllä, Marika


 Vaikka toimin päätoimittajana kolmessa hyvinvointilehdessä (TEE-lehti, Terve Elämä, Voi Hyvin) yhteensä yli parikymmentä vuotta, olen sydämeltäni enemmän puhuja ja kurssien vetäjä. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja olen aina yhtä otettu siitä, että joku teistä valitsee sen, että tulee minua kuuntelemaan ja opiskelemaan kanssani.
Toivon, että sanani herättävät ja muistuttavat meitä olennaisesta. Olen tinkimätön hyvyyden puolustaja. Omaa elämäänsä kannattaa rakastaa, sillä silloin siitä tulee myös ilo ja voimavara muille valoa tarvitseville läheisille.
 Sari Hämäläinen on oikea käteni ja välillä vasenkin. Saria saan kiittää siitä, että jaksan keskittyä työhöni sisältöön enkä sotkeudu jokaiseen lillukanvarteen. Sari luotsaa tällä hetkellä upeasti 'vauvaani' eli MB Elämäntaidon Valmentajan ammatillista koulutusta. Olen suunnattoman ylpeä Sarista ja olen myös suunnattoman ylpeä koulutuksestamme. Se on kansaivälisesti arvostettu, ICF -akkreditoitu koulutusohjelma, jossa tiedon lisäksi saa olennaisimmat elämänarvot. Tämä koulutus antaa korvaamattomia elämäntaitoja, joista vuorovaikutustaidot ovat tärkeimmät.
LUE LISÄÄ MB ELÄMÄNTAIDON VALMENTAJAN AMMATILLISESTA KOULUTUKSESTA.2 kommenttia:

Sisällön tarjoaa Blogger.