Kiitos & lahja sinulle!


Tänään meni reilun viikon ikäisellä blogillani yli 30 000 käynnin raja rikki. Tässä ajassa ja vieläpä jouluviikolla se tuntuu ihan ihmeelliseltä. Olen aivan ällistynyt ja kiitollisuudesta kippurassa.
Ja tulkoon totuus esiin; ei olisi ehkä kannattanut aikaisemmin niin kovasti vaahdota siitä, kuinka blogit ovat ihan hölmöjä ja pinnallisia... Anteeksi!

Kiitollisuuteni sinulle haluan ilmaista pienellä lahjalla; voit ladata itsellesi ilmaiseksi uudistun kirjasen Viisas arki - 7 päivän opas parempaan arkeen.
Lataa tästä ilmainen hyvän arjen opas!

Koko blogimaailma on ollut minulle aivan vieras ja suoraan sanoen vähän kauhistuttava. Olen yleistänyt blogistit tavalla, joka ihan oikeasti hävettää nyt, kun olen malttanut perehtyä alani blogeihin. Olen jopa sanonut ponnekkaasti, että minua ei saa blogimaailmaan seikkailemaan eikä se todellakaan ole  juttuni. Kuolemattomia sanoja, vai mitä?

Ehkäpä tämä on jälleen kerran hyvä muistutus siitä, että viisas ei vastusta. Siinä kuluu vain energiaa hukkaan kun sen voisi suunnata siihen, mitä haluaa. Kutsun sitä vastustamattomuudeksi. Vastustamaton ihminen on, no, vastustamaton. Houkutteleva, kiinnostava, haluttava. Kukapa ei haluaisi olla sellainen? Se on vapautta valita parempia juttuja ilman, että täytyy taistella tuulimyllyjä vastaan ja vaahdota siitä mitä ei halua. Se on viisautta keskittyä niihin asioihin, joita haluaa edistää. Antaa niille energiansa. Fiksumpaa, vai mitä?

Nyt keskityn tuottamaan teille juttuja, joista toivon olevan aidosti hyötyä. Olen niin innostunut, että voisin tehdä tänne blogiini  postauksia kymmeniä päivässä. Mutta se ei kuulemma ole erityisen fiksua ja olen nyt oppimassa nöyryyttä. Viisaampia kannattaa kuunnella asiassa, joka on itselleen vieras. Opettelen pikkuhiljaa blogimaailman ihmeellisyyksiä ja olen vakaasti päättänyt, että tämänkin alueen voi valjastaa hyvyyden apulaiseksi. Minulla on huikea tunne siitä, että vuosien tauon jälkeen teen taas hyvän olon erikoislehteä, mutta vain nopeammin leviävällä ja hyödyllisemmällä tavalla.

Kiitos kuuluu täysin sinulle, arvoisa blogissani vierailija. Yksin en ole mitään eikä näitä juttuja viitsi vääntää mustaan aukkoon. Arvostan mielipiteitäsi korkealle ja pyrin toteuttamaan toiveitasi mahdollisuuksieni mukaan. Ja olisi minulle ilo ja kunnia, jos haluaisit ladata itsellesi tämän käytännöllisen ja toivottavasti juuri sinulle hyödyllisen oppaan.  Viisas arki - 7 päivän opas parempaan arkeen
Ps. Otin tuosta oppaasta paljon tosi kivoja värikuvia pois, että olisi helpompaa monistaa se.
Kuvittele sinne ihania kuvia, jooko?

Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.