Autossa vai sängyssä?
Tukastakin sen näkee. Että aikaa on kulunut useampi vuosi kuvan äänitteiden julkaisusta. Mutta onneksi joitakin asioita ei aika rapista. Kehtaan suositella näitä kolmea tuotetta sydämestäni, sillä olen tehnyt ne aitojen toiveiden pohjalta ja niitä on myyty tuhansia. Jokaisesta on tullut upeaa palautetta ja siitä olen hyvin kiitollinen. Teemme varaston tyhjennystä, joten nyt on loistava hetki saada itsellesi hyvää mieltä, syvää unta ja löytää jopa elämäntehtäväsi.

Kuuntele näytteet ja päätä, mikä näistä äänitteistä sopii sinulle erityisen hyvin. Tai ehkäpä haluat ne kaikki? Alla olevasta linkista saat siis ääninäytteet ja tilausohjeet.

1. Löydä elämäntehtäväsi  on tunnin mittainen ja kymmenen kohtaa sisältävä äänite, jossa kerron, miten juuri sinä voit kirkastaa elämäntehtävääsi. Se on toivoa antava ja mieltä selkeyttävä esitys äärettömän kiinnostavasta aiheesta.  En nimittäin ole tavannut ketään, joka ei haluaisi ymmärtää paremmin, mikä on oma panos tällä planeetallamme. Äänite sopii vaikkapa automatkoille.

2. Nuku hyvin - äänite sopii kaikenlaisiin rentoutushetkiin, mutta olen suunnitellut sen erityisesti univaikeuksista kärsiville. Se edistää nopeaa nukahtamista sekä syvää ja rauhallista yöunta ja toimii myös loistavasti keskellä yötä, jos jostain syystä heräilisit. Olen saanut tästä äänitteestäni valtavan paljon kannustavaa palautetta. Niistä olennaisin lienee se, että juuri kukaan ei ole päässyt kuulemaan äänittettä loppuun asti - nukkumatti on tullut ennen sitä. Olen kuulemma unettavan puuduttava!
Lapset pitävät tästä myös. Autossa kuunteluun tämä äänite ei ymmärrettävästi sovi.

3. Valoisan elämän voimalauseet on aivan loistava apu vähän ankeina päivinä. Monet laittavat sen soimaan autolla ajaessa ja itsekin tekisin niin, jos kestäisin kuunnella omaa ääntäni. Mutta myönteiset lauseet tosiaan toimivat niin, että niitä kuunnellessa tulee parempi olo. Koska kaikissa autoissa ei enää ole CD-soitinta, voit toki ladata tämänkin äänitteen älypuhelimeesi.

Kuuntele näytteitä Marikan äänikirjoista

Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.