Arki on välillä haastavaa. Sen voi onneksi tehdä helpommaksi.


Onko kurpitsan nopea pilkkominen maailman tärkein asia? Ei. Kuitenkin kannatan kaikkia käytännön vinkkejä, jotka helpottavat arkeamme. Ne antavat vähemmän tekosyitä olla tekemättä viisaita valintoja. Kun ei oikein jaksaisi tehdä ruokaa, on kolmessa minuutissa valmistuva terveyslounas ihan vastustamaton juttu, varsinkin kun se jopa maistuu hyvältä. Jos ei tiedä, minne laittaa yltiöterveellistä viherjauhoa, ilman että maku puistattaa, on hyvä osata kätkeä se vaikka viherlettuun. Jossa se ei maistu miltään. Olisi sääli olla käyttämättä kurpitsaa, joka on huokea ja herkullinen kasvis, mutta jonka paksu kuori lannistaa ellei osaa selättää sitä.

Selittelen siksi, että eräs tuttu tiedusteli minulta varsin tiukkana, miksi annan ruokaohjeita, kun maailmassa on niin paljon oikeaa hätää. Onhan se ihan hyvä kysymys. Vastasin, että jaan kaikenlaisia ohjeita, joista toivon jokaisen ottavan sen, joka tuo elämään helpotusta. En tee blogia, vaan elämäntapalehteä netissä. Juttuja on vajaassa parissa kuukaudessa kertynyt kuutisenkymmentä. Niistä ruokaohjeita on 15.  Löydät ne kaikki Söin tänään - otsikon alta valikosta.

Ja kiitos sinulle siitä, että lukujen perusteella sinua kiinnostavat monipuolisesti ja tasapuolisesti tofurullat ja mindfulness. Se on mielestäni tervettä. Ja on ok hypätä yli sellainen juttu, joka ei kosketa. Minä tosin kirjoitan vain sellaisia juttuja, jotka itse koen olennaisiksi.

Tein tämän kurpitsan pilkkomisvideon toisen videon kuvausten välissä. Kiitos Tanu, että suostuit keskeyttämään varsinaiset kuvaukset ja katsoa, kun roiskin siemeniä sinne tänne. Viilaukseen ei ollut aikaa, mutta eihän tämä maailma tule sillä valmiiksi, vai mitä?

                                       KATSO, KUINKA PILKON MYSKIKURPITSAN

                                        KATSO, KUINKA PILKON MYSKIKURPITSAN

Marika Borg

1 kommentti:

  1. Halleluja! Tästä ei kurpitsan pilkkominen helpommaksi muutu! Kiitos Marika että jaoit kanssamme videon! Nyt ei kurpitsan kanssa tarvitse enää tuskailla ;)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.