Kiitos kun jaat kiitollisuutta! Nyt saat sen 30% alennuksella, jee!


Murehditko menneitä? Askarruttaako tuleva? Ymmärrän. Uskallan kuitenkin tarjota sinulle parempaa vaihtoehtoa - kiitollisuutta. Kiitollinen  mieli nauttii tästä hetkestä. NYT! Ja osaa suunnistaa tulevaan viisaammin ja selkeämmin. Minkä sinä valitset?  Kiitollisuuden tunnetta ei kannata jäädä odottamaan. Eikä syitä olla kiitollinen. Se on vähän kuin katselisi keväällä muhevaa, kynnettyä kasvimaata ja jäisi odottamaan, josko sinne ilmestyisi ihan itsestään upea kasvimaa täynnä herkullisia kasviksia. Rikkaruohoja sinne tulee. Aivan kuten mieleemme, ellemme ala istuttaa sinne kiitollisuuden siemeniä. Niitä on myös vaalittava päivittäin ja vain siten niistä kasvaa upea voimavara elämäämme. Kiitollisuus on valinta. Hyvä elämä on valinta.

Kiitollisuus tekee onnellisemmaksi. Ihan tutkitusti. Kokeile vaikka. Se antaa meille sen, mitä eniten elämässämme toivomme eli hyvää mieltä. Ihan totta, vaikka se tuntuu liian hyvältä ollakseen totta. Se tekee meistä tarmokkaampia ja kaikin puolin mukavampia. Siitä tulee hyvä olo.
Se keventää ja ilahduttaa. Se tuo elämään vain ja ainostaan hyviä asioita. Ihan taatusti. Kiitollisuus on kertakaikkisen upea asenne, joka kuitenkin edellyttää valintaa. Viisas näkökulma ei kumpua meistä itsestään. 

Kirjoitin kiitollisuudesta kokonaisen kirjan Rakastu elämääsi  siksi, että tiedän 100% varmuudella sen olevan paras lääke jotakuinkin kaikkiin ongelmiimme. Suunnittelin huolellisesti kirjaan käytännöllisiä ja helppoja harjoituksia. Niitä tekemällä kiitollisuuden hyödyt kasvavat ja kukoistavat arjen hässäkässä. 


Suosittelen lämpimästi, että annat itsellesi ja ystävillesi lahjaksi kirjani Rakastu elämääsi - 7 viikon kiitollisuusohjelma. Pyysin kustantajaltani Viisas Elämä, että saisin tarjota teille ihanat blogilaiseni, kirjaa hyvällä alennuksella. Ja se onnistuikin. Saat kirjastasta erikoiskoodilla KIITOLLISUUS peräti -30% alennuksen aina 16.12. saakka.


 Kehtaan suositella sinulle tätä kirjaa sydämeni pohjasta, koska kiitollisuus on muuttanut niin monen ihmisen elämän paremmaksi. Itse en edes uskalla ajatella elämääni ilman päivittäistä kiitollisuusharjoitustani; kiitollisuuden päiväkirjan pitoa ennen nukkumaanmenoa. Se tekee jokaisesta päivästäni paremman. Varmasti.

Kiitollisuudella jumppaamme mieltämme toimimaan puolellamme. Muutoin olemme stressi-asetuksella, jossa olemme yhtä mukavia kun ärsytetty hirmulisko. Stressi ei aina ole vain liian työn ja kiireen seurausta. Se on myös epäonnistumisia ja sisäistä tyytymättömyyttä itseensä ja elämäänsä. Siihenkin kiitollisuus auttaa. Se rauhoittaa sitä osaa meistä, joka ei näe mahdollisuuksia. Rajoitukset muuttuvat itseään vahvistavaksi asenteeksi ja pikkuhiljaa vakiintuneeksi uskomukseksi itsestämme ja elämästämme kaikkea muuta kuin innostavana. Siksi kirjani nimi onkin vähän reteästi Rakastu elämääsi! Ja olen vakaasti sitä mieltä, että jokainen ansaitsee innostua omasta elämästään.

Olisi ihanaa, jos haluaisit levittää hyvää antamalla kirjaani lahjaksi - itsellesi ja rakkaillesi.  Saat sen nyt isolla alennuksella - 30%. Tee tilaus nyt ja viimeistään ennen 16.12.  
Alennuskoodi on KIITOLLISUUS. 

Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.