Rakastu elämääsi!Upeat arvot kantavat läpi haastavienkin aikojen. Toistemme kunnioittaminen, kannustaminen, kuunteleminen ja aito kiinnostus saavat ihmeitä aikaan. Luotan siihen, että meissä on vilpitön halu olla se henkilö, joka valaisee ja innostaa ja viljelee juuri noita elämää kannattelevia arvoja. Olen suunnattoman kiitollinen siitä, että sadat ihmiset tulivat jakamaan kanssani hyvyyden arvoja 16.11. Helsingissä järjestämäämme iltatilaisuuteen.. Yhdessä teemme tästä maailmasta hivenen paremman paikan. Kiitos!

Marika Borg

1 kommentti:

  1. Mistä on peräisin nimi Namaste, ja/ tai miksi se on valittu nimeksi? Eikös se viittaa johonkin hinduismiin, tms.? Jos se viittaa sellaiseen, niin onko hinduismissa jotain erinomaisen hyvää ja tavoittelemisen arvoista? Onko se esim. jotenkin muka rakkaudellisempi uskonto, kuin mitä on kristinusko? Tiedätkö miten hindut suhtautuvat esim. kristinuskoon? Tuskinpa saatat arvata, miksi kysyn tätä...?

    Kysyn, koska ihan vasta vähän aikaa sitten näin kammottavan videoklipsin... SIINÄ OLI SUURI JOUKKO HINDUJA, JOTKA KESKELLÄ KIRKASTA PÄIVÄÄ JOSSAIN KAUPUNGIN TORILLA, TMS. ..., ENSIN PAHOINPITELIVÄT NUORTA 14V. NEITOKAISTA, JA SITTEN, KUN HÄN OLI VIELÄ IHAN TAJUISSAAN, YKSI HEISTÄ, KASVONSA PEITTÄNYT NUORUKAINEN, VALELI HÄNET BENSIINILLÄ JA SYTYTTI TULEEN...!!! NE "RAUHAA RAKASTAVAT" HINDUT POLTTIVAT SIIS 14V. IKÄISEN NUOREN NEITOKAISEN ELÄVÄLTÄ KUOLIAAKSI...!!! MIKSI? NO, IHAN VAIN SIKSI, ETTÄ HÄN OLI KÄYNYT KRISTINUSKOISTEN RUKOUSTILAISUUDESSA...!!! NIIN ETTÄ NAMASTE VAAN JUU HEI...!!!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.