Kantapään kautta vai fiksummin?

Lissu on väkertänyt villasukkia 40 vuotta. Kantapäät sujuvat vaikka silmät kiinni. Minä olen vastaavasti väkertänyt kasvisruokia 40 vuotta. Ne valmistuvat yleensä silmät auki ja hyvin vaivattomasti. Jos haluaisin oppia kutomaan villasukkia, kääntyisin Lissun puoleen. Vastaavasti toivon sinun saavan apua blogistani ja kursseiltani. Haluan näyttää selkeästi ja innostavasti, että kasvisruokien valmistus on itse asiassa yllättävän helppoa ja nopeaa. Lopputulos voi olla niin herkullinen, että et koskaan tunne kieltäytyväsi, uhrautuvasi tai luopuvasi jostain paremmasta. Enhän minä megaherkkusuu olisi jaksanut syödä näin pitkään 'rehuja' elleivät ne maistuisi. Intohimoni onkin tarjota sinulle askel askeleelta ideoita ja innostusta niin, että pikkuhiljaa 'kantapäätkin' syntyvät tuosta vaan.Ja reseptejä, jotka toimivat ihan tavallisessa keittiössä. Haluan, että sinun ei tarvitse harjoitella montaa kymmentä vuotta onnistuaksesi.

Miksi kasvisruokaa? Siksi, että se on ekologisin, eettisin ja terveellisin vaihtoehto. Tulevaisuutemme toivo. Vaikka söisi lihaa ja kalaa ja maitovalmisteita, niin viisaas valitsee lautaselleen ainakin 80% kasvikunnan tuotteita. Se pitää mielen virkeänä ja kehon keveänä. Ennakkoluulot ovat vain kokemattomuutta. Terveyttä edistävät kasvisruuat ovat trendi, joka ei tule menemään ohi. Onneksi.  Olen asiasta niin varma, että voisin luvata syödä vaikka hatun, mutta valitsen mieluummin kurpitsarisoton.

Tule kuulemaan 4.2. klo 17, miten voit opiskella kanssani niin kasvisruokien valmistamista kuin monia muita terveelliseen ja kevyeen elämäntapaan liittyviä asioita. Olen järjestämässä useampia aiheeseen liittyviä kursseja ja yhden pitemmänkin koulutuksen. Jos et pääse kuulemaan ja kyselemään, niin pyydä itsellesi esitteet. Lähetän ne sinulle heti, kun saan ne tehtyä.
Esitteet eivät synny minulta yhtä helposti kuin kurpitsarisotto...

ILOINEN TIEDOTUSTILAISUUS TORSTAINA 4.2. KLO 17-19

Glo Hotel Art Lönnrotinkatu 29, 00180. Ilmoittaudu mukaan info@namaste.fi
Jos et pääse paikalle, mutta sinua kiinnostavat nämä hyvinvointikurssit, pyydä esitteitä.
Saat ne ensimmäisten joukossa. Ja toki ne esitteet päätyvät näille blogisivuille.
Kiitos ja olisipa mukava tavata sinut, blogi-ystäväni!

PS. Lupaan antaa tiedostustilaisuudessa muutaman hyvän vinkin. Sellaisen kantapään kautta opitun.


Arkisen ja aika ravintoköyhän tomaatti-kurkki-lehtisalaattiannoksen saa ruokaisammaksi ja ravintoarvoltaan huomattavasti paremmaksi yksinkertaisin keinoin. Lisää joukkoon 1-2 pilkottua avocadoa, riippuen ruokailijoiden määrästä. Itse lasken puolikkaan avocadon/syöjä. Granaattiomenan siemenet tekevät mistä tahansa ruuasta upean näköisen ja antaa myös reilun C-vitamiinilisän. Granaattiomenan siementen saamiseksi ulos hedelmälihasta kätevästi on youtubessa montakin videopätkää. Minä teen sen kyllä yksinkertaisesti halkaisemalla hedelmän ja hakkaamalla puolikasta lautasta vasten.
Tälle salaatille tein aina yhtä hyvän seoksen: 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä, 2 rkl omenaviinietikkaa, ripaus yrttisuolaa, ripaus kookossokeria.
 Kohtapuolin jaan kanssasi fantastisia salaattikastikkeita. 

Muuten, suosittelen, että syöt aina mahdollisen salaatin ensimmäiseksi lautaseltasi.

Sinua saattavat myös kiinnostaa nämä ruokaohjeet:
Tofu ei ole tylsää!

Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.