Vaurautta energiasisustuksella? Lataa ilmainen pikaopas!


Onhan se kova väitä. Että sisustusratkaisuilla voisi kohentaa talouttaan. Tai saada toiveitten parisuhde. Mutta energiasisustus onkin siitä mielenkiintoinen juttu, että oikein ymmärrettynä siinä kasvatetaan omaa vetovoimaisuutta ja samalla tehdään unelmien toteutus helpommaksi.
Sillä kotimme on kuin ulkoinen ihomme ja taitavasti tehty energiasisustus vastaa kodin akupunktiota. Kaikki toimii paremmin eri elämänalueillamme. Niistä vauraus ja parisuhde ovat kaksi tavallisen toivottavaa esimerkkiä.

Lue tästä Marikan energiasisustuksen iltakurssin esite

Lataa itsellesi ilmainen pikaopas. Linkki on jutun lopussa. 
Iltakurssillani saat itsellesi kunnon lukupaketin aiheesta. Ilmoittaudu mukaan info@namaste.fi

Iltakurssillani 14.1. kerron, miksi minulla on tämä kuva seinälläni. Sillä on suuri merkitys, mitä kuvia näemme päivästä toiseen.

En ikinä kehtaisi opettaa mitään, joka ei toimi käytännössä. Olen todella jalat maassa- tyyppi, joka useimmmiten uskon, vasta kun olen itse kokeillut jotain. Energiasisustusta olen opettanut yli 20 vuotta. Tutustuessani aiheeseen olin hyvin epäileväinen, sitten iloisesti yllättynyt. Välillä aivan ällistynyt. Kyllä kiinalaiset fengshui- mestarit ovat oivaltaneet energian säätelystä kaikenlaista arvokasta ennen meitä länsimaalaisia. Tosin raivauksen tarpeellisuus on ihan uusi juttu, eihän ennen vanhaa ollut liikaa tavaroita. Huuhaatako? Niin moni asia on ihmeellistä, koettelee ymmärrystämme ja silti toimii. Kyllä sen toimivuus kokeilemalla selviää, vai mitä?
Iltakurssillani kerron, miksi on tärkeää miettiä vaikkapa kylppärin sisustusta.

Laita kotisi kalliit neliöt palvelemaan itseäsi ja perhettäsi. Tule oppimaan energiasisustuksen olennaisimmat asiat juuri itsellesi iltakurssillani 14.1. klo 17 -21. 

Lue lisää oheisesta esitteestä Marikan upea iltakurssi 14.1.klo 17 -21 ja  Ilmoittaudu heti mukaan info@namaste.fi  
Kurssilaisena saat muhkean tietopaketin itsellesi ja vinon pinon monisteita kotiin vietäväksi.
                                                      Ilmainen pikaopas sinulle, ole hyvä!

Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.