Saat lahjaksi 24-sivuisen ihmissuhde-oppaan

Hurraa ja jippii! 60 000 vierailua uudenkarhealla, vain vajaan kuukauden ikäisellä blogillani.
Olen niin ilahtunut, että haluan jälleen kiittää sinua lahjalla. Olen koonnut 24-sivuiseen oppaaseen  sellaisia asioita, joita olen itse kokenut ratkaisevan hyödylliseksi ihmissuhteissani. Toivon, että sinäkin koet sen ajatukset ja harjoitukset itsellesi antoisiksi. Sillä iloiset ja toimivat ihmissuhteet ovat kaikkein tärkein tekijä hyvinvoinnissa ja jaksamisessa.
Saat linkistä ladattua itsellesi 24-sivuisen Tunnekoulu-oppaani tämän kuun ajan.

Nyt jo mietin, mitä ihanaa sinulle annan, kun rikomme 100 000 rajan. Voit auttaa sen saavuttamisessa levittämällä tätä ahkerasti ystävillesi. Kiitos. Yhdessä onnistumme. Hyvä kasvaa.
Marikan Tunnekoulu

Ps. Tervetuloa ilmaiseen ja iloiseen tiedotusiltaani 4.2 klo 17  kuulemaan erikoiskoulutuksistani.
Ne voisivat sinua kiinnostaa. Ilmoittaudu info@namaste.fi ja saat tarkemmat tiedot.info@namaste.fi
Me haluamme tulla toimeen toistemme kanssa. Se on meihin sisäänrakennettu. Meistä tuntuu aidosti pahalta, jos välit läheisiimme ovat huonot tai jopa poikki. Me voimme kääntää asia vaikka millä tavalla, puolustella, vihoitella, selitellä ja vakuutella itsellemme ja toisille, että me emme välitä. Mutta kyllä me välitämme. Meillä on sydän. Ja se haluaa rakastaa.
Ps. Tämän kuvan otti isoveljeni Heikki vuosia sitten. Se on  minulle erittäin rakas ja siksi halusin käyttää sitä tänään.

Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.