6 suosikkikirjaani ja 30% alennus kirjastani!Selainen hesaria mietteliäänä ja vähän haikeana. Ei näy oman kirjani eikä monen muunkaan loistavan uutuuden mainoksia missään. Vain isoilla kustantamoilla on varaa markkinoida kirjojansa valtaisin ilmoituksin eri lehdissä ja ostaa näkyvyyttä kirjakaupoissa. Raha valitettavasti ratkaisee pitkälti sen, mitä suomalaiset lukevat tänäkin jouluna.

Siksi laadin oman kuuden suosikkikirjani listan kirjani kustantaneen Viisas Elämä -pienkustantamon poikkeuksellisen loistavasta valikoimasta. Oikeasti suosikkejani on kymmeniä, mutta välillä vähemmän on ihan oikeasti enemmän. Suosittelen tutustumaan ko.kustantajan erittäin laadukkaaseen ja laajaan valikoimaan henkisen kasvun oppaita.

Tottakai laitoin suosikkikirjojeni listalle oman kirjani
Olisihan ihan hassua kirjoittaa kirja ja sitten olla välittämättä, luetaanko sitä vai ei. Minä välitän, sillä kiitollisuus aiheena on äärettömän tärkeä ja uskon esittäneeni sen selkesti ja jopa hauskasti. 

Pyysin teille ihanille blogilaisilleni 30% alennuksen, jonka saat koodilla KIITOLLISUUS
Alennus on voimassa sunnuntaihin 18.12. saakka. Toimi siis ripeästi.


Tässä omat 5 kirjasuosikkiani pukinkonttiin tai omalle yöpöydälle:

1. Eckhart Tollen Läsnäolon voima on jo 20 vuotias, mutta komea uusintapainos on kertakaikkisen upea käännös meitä miljoonia mullistaneesta kirjasta. Tähän viisauden lähteeseen voi palata uudelleen ja uudelleen ja aina oivaltaa jotain ihmeen olennaista.

2. Lissa Rankin on uraa-uurtava lääkäri, joka on uskaltanut sukeltaa syvemmälle ja laajemmalle kuin useimmat hänen kolleegoistaan. Kirjassaan Terveeksi mielen voimalla Rankin osoittaa, miten ajatukset, tunteet ja uskomukset muuttavat kehomme toimintaa. Tätä kirjaa lukiessa on pakko kyseenalaistaa monia juurtuneita käsityksiämme.

3. Sisäsyntyinen onnellisuus ei ole maailman helpoin kirja, mutta sitäkin antoisampi.
  Tohtori Rick Hanson kertoon vakuuttavasti ja käytännöllisesti, kuinka voimme muuttaa aivojemme kielteistä perustaipumusta. Olen oppinut tästä kirjasta valtavasti olennaisia asioita, joita jaan kursseillani.

4. Professori Kristin Neffin kirjoittama Itsemyötätunto selittää vastaanpanemattomasti, että on välttämätöntä olla aidosti itselleen paras ystävä, jotta olisimme myötätuntoisia muita kohtaan. Tämä hieno ja lämminhenkinen kirja opastaa meitä kohtelemaan itseämme kauniisti. Tärkeää!

5. Ystävällisyys on koskettava ja tärkeä kirja. Sen kirjoittaja Piero Ferrucci on osannut ilmaista elämästämme ihan tärkeimmän asian hienostuneesti; ystävällisyys, luottamus ja kiitollisuus antavat meille lämpimät ja terveet ihmissuhteet. Ja ne taas pitävät meidät terveinä ja onnellisina. 
Dalai- laman sanoin; Tämä kirjan on kuin suoraan omasta sydämestäni.

Jos olet kuten minä ja haluat myös selailla viisaita kirjoja ja saada jutella niistä, mene käymään mielestäni maailman tunnelmallisimmassa Era Nova-kirjakaupassa Eirassa Era Nova kirjakauppa
Siellä on ihanien kirjojen lisäksi kymmeniä enkeli - yms.kortteja ja taivaallisen kaunista musiikkia.

Minä annan tänä jouluna lahjaksi viisautta, lämpöä ja ymmärrystä.
Mm. näissä kirjoissa on kaikkea tätä ja paljon muutakin arvokasta. 

Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.