Opi tekemään kasvisherkkuja!Vakuutan kautta kiven ja kannon ja ties minkä kasvinosan kautta, että kasvisten reipas lisääminen ruokavalioosi voi viedä sinua ja tätä planeettaamme vain parempaan suuntaan. Mutta ei kukaan, tai ainakaan minä, halua syödä jatkuvasti edes taatusti terveellistä ruokaa, ellei se maistu hyvältä. Niin se vain on, että mieli voi päättää kaikenlaista, mutta kieli tekee lopulliset valinnat.

TERVETULOA UPEALLE KASVISRUOKAKURSSILLE
Siksi minulla on intohimo näyttää/opettaa, että kasviksista saa taivaallisen herkullisia ruokia vaikka kymmenessä minuutissa. En nimittäin itse jaksa vatkata, vaivata, vääntää, kääntää, silputa, pipertää tai loputtomasti näpertää ruokani kanssa. Kasvisruokaa on saatava pöytään vähintäänkin 20 minuutissa. Usein selviän paljon nopeammin, kiitos vaikkapa riisikeittimen. Ja sen on oltava terveellistä ja herkullista - siitä en tingi.

Uskon, että sinä, kuten niin moni meistä todella, oikeasti ja vilpittömästi haluaa syödä ja voida paremmin ja samalla huolehtia maapallon hyvinvoinnista. Mutta hyvät aatokset hyytyvät usein alkumetreillä. Miten sen muutoksen voisi tehdä niin, että se ei veisi elämästä kaikkea mehua ja muuttuisi ilottomaksi puurtamiseksi, johon ei ole aikaa ja hermoja? Ei siinä ole mitään järkeä, että jokapäiväinen ruokailu on yhtä luopumisen tuskaa, syyllisyyttä tai jotain muuta ihan tolkutonta itsensä ja muitten kiusaamista. Terveellinen ruokailu on iloinen ja nautinnollinen etuoikeus.Uudenlaisessa elämäntyylissä pysyttely on myös haastavaa, kun ympärillä kieppuu ylenpalttisen paljon ristiriitaista ravintotietoa, stressiä töissä ja irtokarkkeja tarjouksessa.
Ymmärrän. Ja vakuutan, että muutos on sekä mahdollinen että äärettömän kannattava. Ei ole kyse joko-tai-hommasta vaan pienistä  askelista, joista tulee ajan kuluessa itsestään selviä ja helppoja valintoja. Niistä taas kasvaa elämänlaadun asteittainen koheneminen ja tunne siitä, että on oikeasti menossa elämässään sisäisesti ja ulkoisesti oikeaan suuntaan.

TULE OPPIMAAN KUINKA TEET 
KASVISHERKKUJA HELPOSTI!
lauantaina 15. 10 ja sunnuntaina 16.10. 2016 

Olen ihan innoissani siitä, että vihdoin sain aikaiseksi järjestää aidosti käytännöllisen ja taatusti hauskan ja hyödyllisen ruokakurssin. Sellaisen, jossa näet, miten kasviksista saa nopeasti herkullisia arki-aterioita. Ja ennenkaikkea pääset maistamaan niitä ja toteamaan, että ei ole kyllä luopumisesta tietoakaan, jos tällaisia saa syödä.

Kaikki näyteruuat ovat gluteenittomia, maidottomia ja sokerittomia. Ne siis sopivat jotakuinkin kaikille meille 'ruokarajoitteisillekin' paitsi, että sitä ei kyllä muista niitä syödessä. Hyvä ruoka on hyvää.

Opit mm. käyttämään riisikeitintä monipuolisesti, tekemään pannupastaa ja valmistamaan kvinoasta ja chiasiemenistä herkkuja. Ja saat selkeät ja käytännölliset vastaukset omiin ruokapulmiisi.

Tässä on linkki ruokakurssilleni Näin syöt hyvin - terveellisesti! MARIKAN KURSSI, joka on lokakuun puolivälissä. Ilmoittaudu pian, sillä otan kurssille vain 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ja tule tyhjällä mahalla paikalle, sillä se täyttyy! Olen ihan varma, että meillä on edessä kaksi upeaa päivää ihastuttavien kasvisruokien parissa.

Olet sydämellisesti tervetullut -nyt pääset aloittamaan terveellisen ja herkullisen loppuelämäsi!

Olethan tutustunut tämän blogin ruokaosioon? Siellä on kymmeniä herkkuja, joita voit kokeilla ennen kurssia!                   TÄSSÄ SINULLE IHANIA KASVISRUOKAOHJEITA


Katso kätevä video myskikurpitsan pilkkomisesta!
Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.