Lataa ilmainen Viisas arki- opas!


Tykkään kirjoittamisesta. Silti olen ollut viime aikoina todella saamaton tuottamaan mitään uutta tänne blogiini. Ei ole ollut edes kiire. Mutta näin nyt vain on käynyt. Haluaisin ajatella, että vähempi tuotteliaisuus on välillä oikein tervettä meikäläisen kaltaiselle tehosuorittajalle. Mutta rajansa kaikella.

 Sen kummemmin enää selittelemättä päätin ryhdistäytyä edes vähän. Julkaisen uudelleen vihkosen, jonka kirjoitin jo useampia vuosia sitten. Luin sen tänä aamuna uudelleen oikeastaan ihan sattumalta ja huomasin, että asiat olivat edelleen ajankohtaisia ja tärkeitä. En ole keksinyt pyörää uudelleen enkä ole varmaankaan kirjoittanut mitään, mitä jo et tietäisi. Mutta joskus jokainen meistä kaipaa pientä muistutusta olennaisista asioista, vai mitä?

Toivottavasti ehdit sen lukaista. Sitä saa jakaa eteenpäin vapaasti ja vaikka monistaa työkavereille.

Alla olevasta linkistä saat siis ladattua itsellesi kirjasen

Viisas arki - 7 päivän opas parempaan arkeen

Lataa tästä ilmainen hyvän arjen opas!

Iloisin terveisin Marika 
Arjessasi on toivottavasti runsaasti aikaa ystävillesi. Sillä yhdessä olemme niin paljon enemmän.
Ja jos kaipaat elämääsi ystäviä, niin ala ystäväksi jollekin, jolla on sama toive.
Kuvassa rakkaat ystäväni Marianne ja Marica. Huomasin juuri, että meitä yhdistää myös otsis!

Marika Borg

1 kommentti:

  1. Nimeni on Miina Sillanpää, muoto, Saariselkä. Avioliiton 12 vuoden jälkeen minä ja mieheni ovat olleet riitaa toisiinsa, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Kaliforniaan ollakseen toisen naisen kanssa. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä. Yritin olla vahva vain lapsille, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut mieheni. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivon aina, että hän palaa takaisin minuun, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että tohtori Osagiede voi auttaa entisen takaisin saamista nopeasti . Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla häntä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen sitten hän teki Rakkaus loitsun minulle. 48 tuntia myöhemmin, mieheni todella soitti minulle ja kertoi minulle, että kaipaa minua ja lapsia niin paljon, niin uskomattoman !! Joten näin hän tuli takaisin sinä päivänä, paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi virheestään ja kivustaan, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin milloin se oli, kaikki kiitos tohtori Osagiedelle. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että tohtori Osagiede on todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, jota rukoilen elääkseni pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex takaisin tai aviomiehesi muutti toisen naisen luo, älä itke enää, ota nyt yhteyttä tähän voimakkaaseen loitsuyrittäjään. Tässä on hänen yhteystietonsa osoitteessa: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp puhelinnumeroon +2349014523836
    tai viber +2349014523836

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.