VOIKO VAPPU OLLA NÄIN HAUSKA?

Voisiko ensi vappu olla elämäsi upein? Täysin mahdollista. Sillä viimekeväisen vappumatkan perusteella uskallan täysin pidättelemättä hehkuttaa tulevaa vapun hemmottelumatkaa Italiaan! Odotan jo innolla, että pääsen taas ensi keväällä ryhmän kanssa Gardalle, Villa Arcadioon. Olen tehnyt samaisen reissun jo kymmenisen kertaa, mutta olen joka kerta aidosti innostunut omasta ja ryhmän puolesta. Tiedän, että matkasta tulee suuri elämys meille kaikille. Mikä ihme juuri tässä matkassa saa monet tulemaan kanssani toisen ja kolmannenkin kerran? 

Olen ihan tohkeissani, kun saan Italiassa syödä aitoa pizzaa gluteenittomana!

Villa Arcadion emäntä ja sielu, Jaana Nakari on kanssamme retkillä ja vie meitä paikkoihin, joihin monet turistit eivät koskaan löydä.


Varmaan matkan tenhoon riittäisi lumoavan kaunis maisema upealle Garda-järvelle. Mutta lisäksi tulee paljon, paljon muuta; hotellimme Villa Arcadio on jo käsite ja hyvästä syystä. Siellä pelaa palvelu, sängyt ovat maailman parhaat, ruoka on taivaallista ja emäntämme Jaana Nakari pitää meistä niin hyvää huolta, että unohdamme olevamme asiakkaita. Eikä tässä vielä kaikki; joogasalimme nurmikolla on lumoava paikka aloittaa aamu - ensimmäiset auringonsäteet hellivät syvässä rentoudessa nautiskelevat joogaajat. Päivällä testaamme käytännössä mindfulness- oppeja, joita olen kerrannut aina iltaisin ennen ruokailuamme. Niiden avulla 6 päivän matka tuntuu paljon pidemmältä. Olemme aidosti läsnä. Koemme enemmän ympäristöstämme, meillä on kivempaa toisten kanssa ja nautimme omastakin seurastamme enemmän. Lauantaitori Salo' n kaupungissa on täynnä Italian ihanuuksia, kasmir-huiveja, tyylikkäitä untuvatakkeja yms.
Pitemmittä puheitta; jos Italia kiehtoo, haluaisit oppia mindfulnessia, haaveilet joogan aloittamisesta ja kaipaat kunnon irtiottoa arjestasi, niin tässä on sinulle toiveittesi matka. Meillä on kertakaikkisen upea päiväohjelma, jonka aikana pääset sekä oppimaan uutta, myös saamaan sydämesi kyllyydestä Gardan kauneutta, Italian ihanuutta sekä nauttimaan paikallisia herkkuja asiantuntijoiden opastamana.Villa Arcadio on maineensa veroinen ja vähän ylikin. Se on taivaallinen hotelli, joka tuntuu kodilta. Lue lisää esitteestä.


Ota yhteyttä Kon-Tiki matkatoimistoon susa@kontiki.fi 

Lue tästä muutama suositus viime kevään vappumatkalaisilta:
"Todellinen yrittäjän voimapaketti. Viikon matka Marikan kanssa antoi uutta energiaa yrittäjän arkeeni.Aamun lempeät ja silti tehokkaat joogat, ihanat kävelyt Gardan upeissa maisemissa, huippuviinejä tilojen omistajien opastuksella. Päivät kruunasi gourmet-tason illalliset hauskojen ihmisten seurassa. Kotiin viemisinä saimme Marikan lempeät opit onnellisempaan elämään ja arjen hallintaan. Tämä oli kyllä ainutlaatuinen mielen ja kehon hemmottelupaketti ja matka ylitti toiveeni moninkertaisesti. Suosittelen lämpimästi jokaiselle kiireen keskellä ahertavalle yrittäjälle.”
 Tarja Toivonen
” Oli kyllä huippuihana matka ja matkaseurue paras mahdollinen. Kiitos Marika ihan valtavasti matkasta. Ekat joogaliikkeet tehty kotona ja tuntuu hyvältä😊Kivaa ryhmää ja paikkaa vaan jo on ikävä. Voin kyllä suositella kaikille ja etenkin myös miehille.” Veikko Laakso
” Kiitoksia upeasta matkasta ja seurasta! Näillä muistoilla elää pitkäääään…Oli kyllä ikimuistoisen ihana reissu " Marica Hämäläinen

Marika Borg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.